Kimagasló érdeklődés az utánpótlástornánkon!

2017.12.04. - htf

Hagyományteremtő szándékkal hirdettük meg első utánpótlás tornánkat. A 10-14 évesek számára kiírt versenyre – bennünket is meglepetésként érve – túljelentkezés (!) volt, ami miatt csak 13 csapat nevezését tudtuk elfogadni, így bátran kijelenthetjük, Dél Nyugat Magyarország legnagyobb leány utánpótlás tornáját rendezhetjük meg. A szabályokat rugalmasra alakítva a lányok reggel 8.00-tól este 18.00-ig rúgják majd a lasztit. Baranya, Somogy, Zala, Tolna-i csapatok a palettán, a teljesség kedvéért a csapatnévsor: ASE Paks, Ziccer Nagykanizsa, Komlói BSK, MLE-PMFC, Siklós, Sportolda Pécs, Barcs, Balatonboglári SC, Sellye, Homokszentgyörgy (2 csapattal), Szentlőrinc, és a házigazda Szigetvár.

Vasárnap tehát labdára fel, minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

További hírek

2017. 12. 12. - kedd
Barcs

Egyesületünk utánpótlás tornát rendezett, melyre kimondottan a 10-14 éves korosztályt célozta meg. A helyszín, a csarnokok lefoglaltsága miatt Szigetvárra esett. Nos, a jelentkezési létszám még a szervezőket is meglepte, TÚLJELENTKEZÉS volt, ami miatt csak az első tizenhárom csapat nevezését tudtuk elfogadni. A csapatok négy megyéből érkeztek, képviselte magát Zala, Tolna, Somogy és a házigazda Baranya. Az 1x20 perces mérkőzéseken 4+1 fővel játszottak a csapatok, ötös méretű labdával, a szabályok inkább a nagypályás labdarúgáshoz álltak közel, mint a futsalhoz.

2017. 12. 04. - hétfő

Hagyományteremtő szándékkal hirdettük meg első utánpótlás tornánkat. A 10-14 évesek számára kiírt versenyre – bennünket is meglepetésként érve – túljelentkezés (!) volt, ami miatt csak 13 csapat nevezését tudtuk elfogadni, így bátran kijelenthetjük, Dél Nyugat Magyarország legnagyobb leány utánpótlás tornáját rendezhetjük meg. A szabályokat rugalmasra alakítva a lányok reggel 8.00-tól este 18.00-ig rúgják majd a lasztit.

2017. 10. 25. - szerda

A női foci népszerűsítése nem könnyű. Most azonban örömmel osszuk meg a helyi médiában megjelent fél oldalas cikket, melyben játékosunk Derkács Evelin nyilatkozatát olvashatjuk.